Studio

Drömmer du om att jobba som modell? Din portfolio är mycket viktigt och kan bli ett genombrott i din karriär. Låt mig göra jobbet! Eller är du modeintresserad och behöver bilder till din modeblogg? Då har du kommit alldeles rätt !

Reklam

Om du funderar på eller kanske redan har startat ett eget företag så hjälper jag dig med leverans av snygga och kreativa bilder. Jag hjälper er med allt inom reklamfotografering, foton till annonsblad, pamfletter, affischer och broschyrer mm.

Äventyr

Har du kört Porsche på is? Åkt hundspann? Tänker du besöka Ishotel i Jukkasjärvi och vill ha fina bilder efter resan? Eller varför inte åka till Abisko och vänta tills norrsken dyker upp på fantastisk mångstjärnig himmel. Tack vare mina bilder kan du behålla dessa stunder då du verkligen känner att du lever på riktigt, för evigt !

Bröllop

Dags för bröllop? Jag hjälper till med att föreviga allt, från förberedelser, svensexan och/eller möhippan och ända fram till denna den kanske viktigaste dagen i ditt liv, själva bröllopet! Bilder som väcker minnen till liv och som förflyttar er tillbaka i tiden till just den här speciella dagen då allt tog sin början...